Transport & Logistik

Gör smidiga transporter med oss

Skeve Åkeri är din pålitliga partner för transport och logistik i byggprojekt. Vi har många års erfarenhet av att leverera högkvalitativ transport- och logistikservice till byggprojekt, och vi förstår vikten av att hantera transporten och logistiken på ett effektivt och säkert sätt.

Vi erbjuder en omfattande transport- och logistikservice som omfattar allt från tunga lyft och säkra lossningar till lagerhantering och leverans av material. Vårt team av erfarna förare och lastbilschaufförer har utbildning och erfarenhet för att hantera alla typer av laster, oavsett storlek eller form.

Vi är stolta över att använda oss av högkvalitativ utrustning och fordon för att säkerställa en smidig och säker transport av material och utrustning. Vi använder oss av GPS-teknik för att övervaka alla transporter och se till att alla leveranser görs i rätt tid och på rätt plats.

Vårt team av experter på logistik och lagerhantering har en omfattande kunskap om de olika logistiska utmaningarna som uppstår i byggprojekt. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras specifika behov och se till att alla krav uppfylls på ett professionellt och effektivt sätt.

Skeve Åkeri är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativ och säker transport- och logistikservice i byggprojekt. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och leverera en service som är både effektiv och pålitlig.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa till med transport och logistik i ditt byggprojekt.

Våra partners

Lindbäcks bygg logo
Airteam Thorzelius logo
C Bring logo
Caverion logo
Wiklunds Åkeri logo