Lossningar

Bild på ett lossnings arbete

Säkra lossningar med oss

Skeve Åkeri erbjuder säkra och effektiva lossningar i byggprojekt. Vi förstår vikten av att genomföra lossningar på ett säkert sätt för att minimera skador på material, utrustning och framförallt personer. Vi har erfarenhet av att hantera olika typer av laster och har utvecklat en process för säkra lossningar.

Vårt team av erfarna förare och lastbilschaufförer har genomgått omfattande utbildning och är välutrustade för att hantera alla typer av laster, oavsett storlek eller form. Vi använder oss av högkvalitativ utrustning för att säkerställa en smidig och säker lossning, inklusive lyftkranar, kranbilar och pallgafflar.

För att säkerställa en säker lossning i byggprojekt, genomför vi alltid en noggrann riskbedömning och planering före transporten påbörjas. Vi tar hänsyn till faktorer som lastens vikt och dimensioner, samt platsens förhållanden och tillgänglighet. Vi använder oss av lämpliga skyddsåtgärder, såsom skyddskläder, hjälmar och handskar, för att minimera risken för skador.

Skeve Åkeri är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativ och säker transport och lossningstjänster i byggprojekt. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras specifika behov och se till att alla krav uppfylls på ett professionellt och säkert sätt. Vårt mål är att alltid överträffa våra kunders förväntningar och leverera en högkvalitativ service som är både effektiv och säker.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa till med säkra lossningar i ditt byggprojekt

Våra partners

Lindbäcks bygg logo
Airteam Thorzelius logo
C Bring logo
Caverion logo
Wiklunds Åkeri logo