Tunga lyft

Vi hjälper dig med tunga lyft i ditt bygge

Skeve Åkeri erbjuder högkvalitativ och säker transport av tunga lyft i byggprojekt. Vi förstår vikten av att hantera tunga laster på ett säkert och effektivt sätt för att minimera riskerna för skador på utrustning, material och framförallt personer. Vi har erfarenhet av att hantera tunga lyft och har utvecklat en process för säkra och smidiga transporter.

Vårt team av erfarna förare och lastbilschaufförer har genomgått omfattande utbildning och har erfarenhet av att hantera alla typer av tunga lyft, oavsett storlek eller form. Vi använder oss av högkvalitativ utrustning, inklusive kranbilar, lyftkranar och pallgafflar, för att säkerställa en smidig och säker transport.

Innan vi påbörjar en tung lyfttransport, genomför vi alltid en noggrann riskbedömning och planering. Vi tar hänsyn till faktorer som lastens vikt, dimensioner och placering, samt platsens förhållanden och tillgänglighet. Vi använder oss av lämpliga skyddsåtgärder, såsom skyddskläder, hjälmar och handskar, för att minimera risken för skador.

Skeve Åkeri är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativ och säker transport av tunga lyft i byggprojekt. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras specifika behov och se till att alla krav uppfylls på ett professionellt och säkert sätt. Vårt mål är att alltid överträffa våra kunders förväntningar och leverera en högkvalitativ service som är både effektiv och säker.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa till med tunga lyft i ditt byggprojekt.

Våra partners

Lindbäcks bygg logo
Airteam Thorzelius logo
C Bring logo
Caverion logo
Wiklunds Åkeri logo