Maskiner

Skeve Åkeri har en imponerande maskinpark som inkluderar 8st högpresterande teleskoplastare och en kraftfull lastväxlare. Våra teleskoplastare är utformade för att möta alla dina krav på materialhantering, lyft och placering på en byggarbetsplats.

Vår maskinpark består av olika storlekar och kapaciteter av teleskoplastare, vilket gör att vi kan hantera allt från mindre uppdrag till stora projekt. Alla våra teleskoplastare är utrustade med modern teknik och högsta kvalitet för att säkerställa en effektiv och säker hantering av material och utrustning.

Våra erfarna operatörer är utbildade för att hantera alla typer av materialhantering, vilket innebär att vi kan erbjuda en omfattande service till våra kunder. Oavsett om du behöver flytta byggmaterial eller lasta av eller på material på en hög höjd, så har vi den rätta teleskoplastaren för jobbet.

Skeve Åkeri strävar alltid efter att tillgodose våra kunders behov och vårt team är alltid tillgängligt för att hjälpa till med val av maskin och lösa eventuella problem eller frågor. Vi erbjuder även uthyrning av våra teleskoplastare för de som behöver det, så tveka inte att höra av er till oss för att få reda på mer om vår uthyrningstjänst.

Kontakta Skeve Åkeri idag för mer information om vår maskinpark och hur vi kan hjälpa till med din materialhantering på en byggarbetsplats.

Liten Maskin

Info: B 1, 90xH 1, 95 m, Lyfter 6 m och 2,5 ton.

Skeve Åkeri är stolta över att erbjuda en av marknadens mest eftertraktade teleskoplastare. Denna kraftfulla maskin är en av de mest mångsidiga och högpresterande teleskoplastarna på marknaden, och är utrustad med den senaste teknologin för att säkerställa säkerhet, effektivitet och produktivitet.

Den kan lyfta upp till 2,5 ton med sin 6 meter långa bom, vilket gör den idealisk för mindre projekt med tunga lyft. Maskinen är också utrustad med en avancerad fjädring och styrning för att möjliggöra smidig och exakt manövrering på trånga byggarbetsplatser.

Tack vare sitt höga kapacitetsområde och imponerande prestanda är den en oöverträffad lösning för materialhantering på byggarbetsplatser, och kan användas för allt från lyft av stora stålkonstruktioner till placering av tunga maskiner.

Skeve Åkeris lilla maskin är bemannad av våra erfarna och licensierade operatörer som har expertkunskap om maskinens funktioner och dess användning på byggarbetsplatser. Vi garanterar att denna teleskoplastare är i toppskick, väl underhållen och redo att hantera alla dina behov.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om Skeve Åkeris lilla maskin och hur vi kan hjälpa till med ditt nästa byggprojekt.

Mellan Maskin

Info: B 2, 45xH 2, 50 m, Lyfter 17 m och 3 ton.

Skeve Åkeri har en imponerande flotta av teleskoplastare, inklusive vår Mellan Teleskoplastare som kan lyfta upp till 17 meter och bära upp till 3 ton. Denna kraftfulla maskin är idealisk för mindre projekt där det krävs smidig materialhantering och exakt placering.

Med en räckvidd på upp till 17 meter kan Mellan Teleskoplastaren hantera en mängd olika material och placera dem på höjder som annars skulle vara svåra att nå. Den är också utrustad med en rad säkerhetsfunktioner, inklusive en lastindikator och överbelastningsskydd, vilket säkerställer att alla lyft utförs säkert och effektivt.

Skeve Åkeris Mellan Teleskoplastare är bemannad av våra erfarna operatörer som har omfattande kunskap om maskinens funktioner och kan säkerställa en smidig och effektiv materialhantering på din byggarbetsplats. Våra operatörer är licensierade och tränade för att upprätthålla höga säkerhetsstandarder och för att säkerställa att ditt projekt slutförs i tid och inom budget.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om Skeve Åkeris Mellan Teleskoplastare och hur vi kan hjälpa till med dina materialhanteringsbehov på din nästa byggarbetsplats.

Tung Maskin

Info: B 2, 35xH 2, 85 m, Lyfter 9 m och 10 ton.

Skeve Åkeris Tunga Teleskoplastare är den ultimata maskinen för de mest krävande lyftbehoven. Med en kapacitet att lyfta upp till 10 ton och en räckvidd på 9 meter, är denna kraftfulla maskin perfekt för de tyngsta lyften på din byggarbetsplats.

Vår Tunga Teleskoplastare är utrustad med den senaste tekniken och har avancerade funktioner som gör den idealisk för de mest utmanande projekten. Den har en stabil bas och en robust design som säkerställer en trygg och säker lyftoperation.

Maskinen drivs av en erfaren och licensierad operatör som har omfattande kunskap om maskinens funktioner och säkerhetsstandarder. Vi tar säkerheten på allvar och följer strikta protokoll för att säkerställa att alla lyft utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Oavsett om du behöver lyfta tunga material eller placera dem på svårtillgängliga höjder, så kan Skeve Åkeris Tunga Teleskoplastare hjälpa dig att lösa dina lyft behov på din byggarbetsplats.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att lyfta ditt projekt till nästa nivå.

Roto Maskin på 30 meter

Roto Maskin 30 m

Info: B 2, 60x H 3, 10 m, Lyfter 30 m och 4 ton.

Skeve Åkeris Roto maskin är den perfekta maskinen för de mest krävande lyftbehoven. Med en kapacitet att lyfta upp till 4 ton och en räckvidd på upp till 30 meter, är denna mångsidiga och kraftfulla maskin idealisk för lyft på höga höjder och i svåråtkomliga områden.

Vår Roto maskin är utrustad med den senaste tekniken och har avancerade funktioner som gör den perfekt för de mest utmanande projekten. Den har en stabil bas och en robust design som säkerställer en trygg och säker lyftoperation.

Maskinen drivs av en erfaren och licensierad operatör som har omfattande kunskap om maskinens funktioner och säkerhetsstandarder. Vi tar säkerheten på allvar och följer strikta protokoll för att säkerställa att alla lyft utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Oavsett om du behöver lyfta tunga material eller placera dem på höga höjder, så kan Skeve Åkeris Roto maskin hjälpa dig att lösa dina lyftbehov på din byggarbetsplats.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att lyfta ditt projekt till nästa nivå.

Roto Maskin 26 m

Info: B 2,40m, H 2,95m, Lyfter 26m och 4ton.

Skeve Åkeris andra Roto maskin är en mycket kraftfull och mångsidig maskin som är perfekt för att hantera tunga lyft behov. Med en räckvidd på upp till 26 meter och en kapacitet att lyfta upp till 10 ton är denna maskin en av de mest effektiva lösningarna för att hantera stora lyft behov.

Vår Roto maskin är utrustad med avancerad teknik och har funktioner som är speciellt designade för att göra den idealisk för att arbeta i svåra arbetsmiljöer och för att utföra en mängd olika lyft operationer. Maskinens stabila bas och robusta design garanterar en säker och effektiv drift under alla förhållanden.

Vi har ett team av erfarna och licensierade operatörer som har en omfattande kunskap om maskinens funktioner och säkerhetsstandarder. Vi följer strikta protokoll för att säkerställa att alla lyft utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Oavsett om du behöver hantera tunga material eller utföra lyft på höga höjder, så kan Skeve Åkeris Roto maskin hjälpa dig att lösa dina lyft behov på din byggarbetsplats.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att ta ditt projekt till nästa nivå.

Ring oss idag för en personlig konsultation

Upptäck vårt utbud av teleskoplastare i olika storlekar och utrustningar för att hitta den perfekta lösningen för ditt projekt.